Svi se pitaju gde je Jelena: Podigla prašinu jednom objavom, pa nestala sa društvenih mreža

|

Novak Đoković je u proteklom periodu bio u fokusu domaćih ali i svetskih medija. Nakon što je posle drame u Australiji stigao u Srbiju, o njemu se i dalje piše i prati se svaki njegov korak, tako da je javnost upoznata sa svakim detaljem o najboljem teniseru sveta.

Takođe, oglašavala se i njegova porodica, a jednom su sazvali i konferenciju za novinare. Međutim, ono što svi primećuju je da supruge najboljeg tenisera sveta, Jelene nema nigde.

Jelena se inače redovno oglašava motivacionim statusima o životu, kao i o aktivnostima Fondacije na čijem je čelu. Međutim, u danima australijske drame oglasila se samo jednom, na Božić, kada je čestitala veliki praznik, objavila zajedničku fotografiju sa Novakom i napisala:

“Srećan Božić svima koji ga danas slave! Mir Božji! Želim da svi budu zdravi, srećni, sigurni i zajedno sa porodicama. Volela bih da je moja porodica danas na okupu, ali uteha mi je da smo barem zdravi. I mi ćemo rasti iz ovog iskustva. Hvala vam, dragi ljudi širom sveta, što koristite svoj glas da pošaljete ljubav i podršku mom suprugu. Duboko udahnem da se smirim i nađem zahvalnost (i razumevanje) za sve što se sada dešava. Jedini zakon koji svi treba da poštujemo bez obzira gde se nalazimo je Ljubav i poštovanje drugih ljudi. Ljubav i praštanje nikada nisu greška, već moćna sila”, napisala je Jelena na Božić.

Od tada se nije uopšte oglašavala na društvenim mrežama, niti se pojavljivala u javnosti. Da li se samo htela da odmori od društvenih mreža ili je možda odlučila da se uzdrži od izjava u vreme kada su se oko Novaka plele razne kontroverze, zasad nije poznato. Jedino je sigurno da Novak u svojoj supruzi ima bezrezervnu podršku.

Izvor: espreso.co.rs