Sveštenici rekli Slobi da jedno ime nipošto ne daje detetu – Pevač pričao o Kiji, bebi, pa prozvao kolege: “Frljaju se ciframa i lažu”

|

Jedan od omiljenih pevača mlađe generacije, Sloba Radanović i njegova supruga Jelena, nedavno su objavili da čekaju prvo zajedničko dete, a pevač ni pred medijima nije krio radost, jer je dugo priželjkivao ovaj trenutak.

Budući da već duže vreme živi sa Jeleninom decom, Sloba se već navikao na ulogu oca, ali kako kaže, vrlo je popustljiv prema Jeleninim sinovima iz prvog braka. Pevač je razmišljao da detetu da ime pokojnog oca Dušan ukoliko bude dečak, ali su mu sveštenici i duhovnici preporučili da je bolje da izabere neko drugo.

“Razmišljali smo o tome, savetovali smo se sa sveštenim licima i duhovnicima koji su mi preporučili da ne bi trebalo to da radim, da bi trebalo drugo ime da dam”, rekao je pevač, i dodao da li će biti strog:

“Ne znam za strogoću, moj tata je prema meni bio mnogo dobar, mama je bila stroža, i kad želim da budem strog, ne umem, sigurno ću biti popustljiviji”, priznaje Sloba.

Iako se odavno razveo od Kije i krenuo u novi život, ova tema je i dalje zanimljiva javnosti, s obzirom da ga Kristina s vremena na vreme, potkači na društvenim mrežama, ali on ne pada na provokacije.

“Ništa me ne zanima. To je sve prošlost”, kratko je rekao pevač, a zatim je prokomentarisao svoj honorar ali i kolege koje se hvale zarađenim novcem.

“Nisu to neke drastične promene cene, jesmo dosta traženi, ne volim da se frljam ciframa, dosta ljudi na estradi se frlja nekim glupostima i mnogo stvari plasiraju netačnih, nakiti, dijamanti, kičeraj, to mene ne dotiče, pevamo za narod koji izdvaja poslednjih 1000, 2000 dinara da nas sluša i ne treba njima da se predstavljamo da smo jači i veći od njih. Bog nam je dao ovaj talenat da ga mi podelimo sa ljudima i tako samo treba da doživljavamo”, zaključio je Sloba na kraju.

Izvor: blic.rs