Sva u crnom, bez reči i osmeha: Ceca prvi put u javnosti posle gubitka nerođene unuke – Vidno utučena došla na snimanje

|

Nakon niza radosnih događaja u porodicu Ražnatović se uselila tuga. Iz Sevilje je stigla vest – Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj izgubili su bebu. Sve je bilo u redu, Anastasija se odlično osećala i radovala se prinovi, ali je, nažalost, došlo do prekida trudnoće.

“Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost, Anastasija i ja smo izgubili bebu. Bolan trenutak, ali naša ljubav će i ovo pobediti”, napisao je Nemanja Gudelj u ponedeljak uveče na Instagramu.

Skrhana od bola, Cecina ćerka je deaktivirala svoje naloge na društvenim mrežama i rešila da se na neko vreme povuče iz javnosti i odboluje veliki gubitak.

Tužna vest pogodila je obe porodice, bliske prijatelje, ali i ljude koji su bili uz ovaj zanimljiv par.

Uprkos lošoj situaciji na privatnom planu, Ceca kao veliki profesionalac, nije mogla da odloži poslovne obaveze, pa se danas pojavila na snimanju „Zvezda Granda“. U pratnji obezbeđenja, vidno utučena i u crnom od glave do pete nemo je prošla pored okupljenih reportera ne želeći da komentariše nemili događaj.

Podsetimo, Ceca se neizmerno radovala kada je saznala da će krajem godine postati baka i jedne devojčice, budući da za sada ima dva unuka muškog pola.

“Ja se nadam da ću imati desetoro unučadi! Krstan će, kao i Željko, dobiti bezuslovnu ljubav. Voleli bismo da dobijemo i devojčicu, tu bih baš bankrotirala”, ispričala je kroz osmeh na proslavi rođenja drugog unuka, i dodala da će ih razmaziti za sve pare.

Izvor: hellomagazin.rs