Supruga Vuka Jeremića sada je neprepoznatljiva – Bez frizure i šminke, u opuštenom izdanju na promociji (FOTO)

|

Nataša Jeremić, supruga političara Vuka Jeremića, dugo je vodila “Dnevnik” na RTS-u i iz tog perioda pamtimo je kao jedno od najlepših lica nacionalne televizije. Međutim, zbog porodičnih obaveza Nataša je praktično nestala sa tv ekrana, i dugo se nije pojavljivala u javnosti.

Nakon duge borbe za potomstvo, Nataša i Vuk dobili su ćerkicu Sofiju koja je na svet došla u Americi pod strogo regulisanim uslovima, a o poznatoj voditeljki, pored stručnog tima lekara, tada brinule su zaova i majka.

Otkako se oprobala u ulozi majke, Nataša je potpuno posvećena detetu svaki slobodan trenutak nastoji da bude uz nju i uživa u svim blagodetima roditeljstva. Nekadašnja voditeljka izbegava gradska dešavanja osim kada iz pristojnosti i mora da je uz supruga, a nedavno je ipak napravila izuzetak.

Naime, Nataša se sa suprugom pojavila na jednoj promociji romana i sve očarala svojim novim, prirodnim izgledom, bez jake šminke, tek neuredno pokupljene frizure u džinsu i baletankama. Nataša je godinama, dok je radila kao voditeljka, bila izložena teškoj šminki i oštećenju kose, pa ne čudi što je poslednjih godina odlučila da malo sa tim predahne, a veruje se da je prirodni izgled došao i zajedno s majčinstvom, koje je priznali ili ne najzahtevniji posao.

Izvor: story.rs