Nakon peticije, Željko Mitrović doneo važnu odluku: Poznato da li će biti Zadruge 6

|

Nakon što su koalicija „Moramo“ i Pokret „Dveri“ krenuli sa peticijom u nameri da televizija Pink ne dobije nacionalnu frekvenciju i da se ukine emitovanje rijaliti programa, vlasnik Pinka Željko Mitrović, odlučio je da proveri kakav je zapravo stav građana.

Peticiju Pinka za 48 sati, potpisalo je više od milion i dvesta hiljada građana.

“Prošlo je oko 48 sati od raspisicanja naše peticije, čiji je cilj bio da zapravo vidimo šta građani Srbije misle o Pinku, šta misle o rijaliti programima, kao i o Zadruzi. Rekao bih da su za neke ovi brojevi impresivni, a ja očekujem da će ti brojevi još rasti”, izjavio je Mitrović.

mi

Kako dalje navodi Mitrović, oni nisu još uvek ni blizu krajnjeg dometa, a ovakav odziv publike dao mu je vetar u leđa da promeni ranije donetu odluku o ukidanju Zadruge. Naime, prošle godine bilo je priče da će Zadruga 5 biti posladnja u nizu, i da Mitrović priprema novi projekat, a sada govori ovako:

“To je jednostavno zaključiti. Samo dva kanala Zadruge na You Tube imaju 3,3 miliona pratilaca. Ako neko uzme podatke Nilsena shvatiće brzo da je ukupan rič Zadruge 5,7 miliona gledalaca. U nekom smislu je potpuno očekivano da bude toliko veliki odziv i toliko veliki broj”, rekao je Mitrović.

Vlasnik Pinka dalje ističe da je rijaliti program, ali i ceo Pinkov koncept postao način življenja u Srbiji i dodaje da su gledaoci prepoznali njegove dileme da li da u narednoj sezoni uopšte bude rijalitija ili ne.

“Ako sam i imao neku dilemu, sada više nemam. Biće Zadruge 6 sigurno, to se već sada vidi. Brojevi su takvi da su skoro nenormalni. Kada to uporedimo sa brojevima koji su se pojavili u peticijama Kreni promeni i Dveri, to su već sada 10, 12 i 13 puta veći brojevi. Građani su se odazvali na način koji je za neke van očekivanja, dok je za mene u skladu sa očekivanjima”, rekao je Mitrović i dodao da je srećan zbog toga.

Izvor: espreso.co.rs