Stariji sin ginekologa Vanje otkrio šta misli o Snežani Đurišić: Osvanula slika sa porodičnog slavlja – Sada je sve jasno

|

Pevačica Snežana Đurišić godinama je u emotivnoj vezi sa uglednim beogradskim ginekologom Vanjom Miloševićem. Par uspeva da odoli svim preprekama koje im se nađu na putu, ali još neke teme ostale su nepoznate kada su oni u pitanju.

Bivša porodica čuvenog ginekologa nije tako dobro poznata javnosti, a sin Vanje Miloševića iz prvog braka slučajno se našao na jednoj fotografiji na društvenim mrežama.

Na društvenoj mreži Tik-tok osvanula je fotografija sa jednog porodičnog slavlja na kojoj možemo videti kako izgleda Sale, stariji sin Vanje Miloševića. Ono što su mnogi odmah zapazili jeste da Sale jako liči na svog oca, pa su čak i plave oči iste Vanjine.

Sin Vanje Miloševića i Snežana Đurišić navodno su u veoma dobrim odnosima a pevačica ga je prihvatila kao da je njeno dete. Sale uzvraća te simpatije, brzo je prihvatio Snežanu kao Vanjinu partnerku i svi funkcionišu kao skladna porodica.

Izvor: story.rs