Srpsku porodicu sa šestoro dece dočekalo šok obaveštenje u Grčkoj: “Nema tiganja, jer jedno je zabranjeno”

|

Srbi koji letuju u Grčkoj uglavnom jedan obrok spremaju i kuvaju u apartmanu, a ovo naročito važi za porodice sa decom. Međutim, nedavno je jednu osmočlanu porodicu dočekalo neprijatno obaveštenje pošto su stigli u apartman.

Naime, oni su obavešteni da je zabranjeno prženje hrane u smeštaju, posebno ribe.

“Molim vas, dobili smo pismeno obaveštenje da “U samoj kuhinji nemate tiganje iz razloga što je prženje hrane zabranjeno u objektu. Pogotovo prženje ribe”, napisao je Srbin u grupi “Live from Greece”.

On je dodao da su doputovali sa šestoro dece.

“Da li sad, pod izgovorom zabrane prženja ribe (koju ne mislimo da pržimo) mi ne možemo da ispečemo jaja, neko meso ili bilo šta drugo? Toga u opisu smeštaja nije bilo. Kako da nahranimo decu? Čemu onda kuhinja?”, pita se s pravom ovaj čovek.

Jedna korisnica navela je da su imali sličnu situaciju u Pargi, ali da im je rečeno samo da ne smeju ribu da prže, ostalo je bilo dozvoljeno.

“Ovo sve luđe od luđeg, svaki dan me frapira neka nova informacija, nečije neprijatno iskustvo ili događaj. Ovo je postalo apsurdno”, prokomentarisao je neko iz grupe.

Pojedini korisnici savetovali su ih da kupe tiganj.

“Ja već nekoliko godina ne pržim ribu u sobi, kažu smrdi, pa iznesem šporet sa dve ringle na terasu i na produžni. Gde da budem na moru, a da ne jedem svežu morsku ribu. Stvarno je ludost, a pijaca puna ribe”, napisala je jedna korisnica.

Izvor: kurir.rs