Sreća stiže u dom Memedovića: Jovanova ćerka Maša objavila divne vesti – Svi gledaju sliku u neverici

|

Ćerka Jovana Memedovića udala se prošlog septembra i od tada svi prijatelji, članovi porodice, pa i fanovi očekuju radosne vesti po pitanju proširenja porodice.

Niko ne pita da li je proširenje porodice trenutno u planu Maše Memedović i njenog supruga Bogosava Apostolovića, ali očekivanja su tu a kada će ih fotografkinja i njen izabranik usrećiti vreme će pokazati.

Za sada mladi supružnici uživaju jedno u drugome, u prirodi koja ima je kao druga kuća, budući da oboje rade sa Jovanom često putuju po Srbiji, susreću se sa raznim ljudima, životinjama skupljaju utiske i stvaraju uspomene koje je potrebno i zaslužiti.

Kažu koliko vi dajete prirodi ona će duplo više vama uzvratiti, a po svemu sudeći, izgleda da se upravo to dogodilo lepoj Maši.

Naime, ćerka Jovana Memedovića pronašla je detelinu sa četiri lista, što je jako retko. Postoji verovanje da će onoga ko pronađe takav primerak pratiti sreća, a mi Maši želimo da joj se predviđanja obistine pa da u narednom periodu ispuni sve svoje želje.

Izvor: story.rs