Srbin sa ženom 10 godina radio preko i slao pare roditeljima: “Kad smo došli, znate li gde smo prespavali?”

|

Mnogi gastarbajteri iz Srbije imaju sličnu priču ili rodbinu koja stalno traži da im se šalje novac iz inostranstva. Budući da zaposlenima u inostranstvu 100-200 evra ne predstavlja veliki trošak, oni im ispunjavaju tu želju, ali situacija se često omakne kontroli.

Na domaćoj platformi oglasio se jedan naš čovek koji je sa ženom radio u inostranstvu desetak godina ali se jako razočarao kad je posle dužeg vremena došao u roditeljsku kuću.

“Deset godina sam radio u inostranstvu sa ženom i slao novac mojima. Za račune, hranu, lekove.. U nekom trenutku je majka počela da traži i za kuću, sve pod izgovorom da ćemo se vratiti pa da je srede za nas. Pa je onda ta potražnja vremenom rasla i rasla do te mere da se ja osećam kao roditelj mojim roditeljima…

Sve što planiraju ja moram da pokrijem, ako to ne uradim majka bi mi uvek nabijala krivicu. Pa su tako kupili auto, išli na letovanje, mojoj sestri platili letovanje takođe. Da ne pričam koliko sam se samo svađao sa ženom oko toga.

Posle deset godina konačno dobili papire i rešili da idemo kući. Znate gde smo spavali? U hotelu! Jer nema soba jedna u toj kući za nas gde možemo da prespavamo i moji ne vide gde je problem! U životu me neko tako nije ponizio! Evro jedan neće videti više od mene!”, napisao je on na internetu i izazvao brojne reakcije.

Izvor: kurir.rs