Spominjao demone, pa okrivio porodicu za smrt – Teška ispovest Miroljubove žrtve: “Debelo je naplaćivao za molitve”

|

Biljana Krišto, čiji je rođeni brat Slavčo Petrov preminuo u 31. godini, nakon što ga je Miroljub Petrović, nadrilekar, od tumora na mozgu lečio bizarnim metodama.

U ispovesti za jutarnji program Kurir televizije kaže da je ogorčena zbog presude i da je od tada njena porodica zavijena u crno.

“Moj brat se razboleo u martu 2018 godine, nakon epileptičnog napada. Dijagnostifikovan mu je tumor mozga. Bili smo preplašeni i zavedeni od strane Miroljuba i njegovih priča. Zato što je on bio dosta aktivan na jutjubu i televiziji. Obratili smo se na žalost njemu. Doktori su rekli da je tumor na manje dostupnom mestu i da treba da se operiše da bi bilo sve uredu. Ali mi smo se odlučili za jedan alternativan način lečenja koji je preporučivao Miroljub Petrović. Nažalost to je nas koštalo života”, priznala je Biljana i dodala:

“Mi smo se pridržavali njegovog programa u celini, sve što je Miroljub rekao mi smo se uradili. Bili smo u njegovom “centru”, obicna kućica sa bašticom, gde su se molili, hranili, cedili sokove i to je bilo to. Tamo je isto tako debelo naplaćivao ni za šta. Na kraju, kada su se učestali napadi, Miroljub je rekao da je moj brat napadnut od demona i da treba da radi na njegovoj psihi. Nažalost, 7. januara 2019. godine ja sam izgubila brata. Obratila sam se Miroljubu istog trenutka, a dobila sam jedan drzak odgovor da smo mi krivi za smrt tog jadnog deteta. I da smo slušali njegove savete to se nikada ne bi desilo”, ispričala je Biljana i dodala:

“Nažalost, moj brat je preminuo i moja porodica je nastavila da živi kako mora. Moj brat je imao 31 godinu i bio je jedna divna osoba. Bio je menadžer lanca hotela u Makedoniji. Radio je na svom karakteru i ličnosti. Nažalost, sve dok postoje ovakvi ljudi kao Miroljub neko će poslušati, u ovom slučaju smo to bili mi”, zaključila je Biljana.

Izvor: kurir.rs