Snimak izazvao haos u javnosti – Žena prošetala muškarca na povocu u sred bela dana: “Fifi, gledaj pravo”

|

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak na kom se vidi kako žena nonšalantno šeta muškarca na povocu usred Minhena, kao da je to sasvim uobičajena stvar. Prizor je izazvao burne reakcije na društvenim mrežama.

Na stranici Munchner Gesindel, koja objavljuje interesantne snimke iz bavarske prestonice, objavljen je snimak na kome se vidi kako žena šeta muškarca na povocu i to u blizini ekskluzivnog dela grada.

Sve se dogodilo usred bela dana, što je izazvalo još veće reakcije i pravu buru na društvenim mrežama, iako nije prvi ovakav bizarni javni nastup. Pre nekoliko meseci, ista stvar se odigrala i na ulicama Zagreba.

“Da li obeležava teritoriju i napada prolaznike?“, upitao je jedan korisnik. Drugi je dodao: “Ovoj vrsti aktivnosti nije mesto u javnosti“, dok je treći napisao “Fifi, gledaj pravo”.

Dok jedni kritikuju, drugi pišu duhovite komentare, a bilo je i onih koji su bili zabrinuti za kolena muškarca jer nije nosio štitnike. Još uvek nije razjašnjeno da li je reč o fetišizmu, ili o nekakvom bizarnom umetničkom performansu.

Izvor: blic.rs