Slike Jokićeve naslednice obišle ceo svet: Detalj na jaknici malene Ognjene oduševio sve – Momenat koji topi srca (FOTO)

|

Srpski košarkaš Nikola Jokić doneo je svojim Denver Nagetsima prvu šampionsku titulu u istoriji franšize.

Denver je postao NBA šampion, pošto je u petom meču finalne serije savladao Majami sa 94:89.

Junak sjajnog trijumfa tima iz Kolorada bio je srpski as Nikola Jokić, koji je meč završio sa 28 poena, 16 skokova i četiri asistencije.

Nakon meča usledilo je veliko slavlje u “Bol areni”, a u centru pažnje bila je Jokićeva naslednica Ognjena.

I među svim Jokićima, uključujući i Nikolu, ipak su svi najviše gledali u Ognjenu, koja je oduševila sve i jaknom sa srpskom zastavom na ramenu i sa očevim brojem “15” i svojim prezimenom na leđima.

Nikola se nije odvajao od svoje ćerkice, koja je svojim fenomenalnim stajlingom raspametila čitav svet. Sa šampionskim kačketom na glavi, ona je u Nikolinom naručju gledala kako otac dobija priznanje “Bil Rasel” za najkorisnijeg igrača finala, u kojem je predvodio ekipu do titule i potvrde da je najbolja na svetu. Kao što je i on najbolji na svetu. A sigurno ne bi igrao tako dobro da nema oko sebe svoje voljene, kraj kojih nalazi mir.

Jokićevi najbliži bili su uz njega kroz čitav plej-of i svi su primetili kako se Nikola smeje kada ugleda Ognjenu kraj terena. Njih dvoje imaju svoje rituale koji očigledno “pale” i šta god da rade, neka ne diraju ništa – samo neka tata košarke i Ognjene Jokić pobeđuje i dalje.

Izvor: kurir.rs