Siniši Kuliću se naglo pogoršalo zdravstveno stanje: Marija hitno napustila Zadrugu – Bebica diskvalifikovan

|

Miljana Kulić trenutno prolazi kroz vrlo težak period sudeći prema njenim rečima. Kako je Miljana otkrila, njen otac Siniša Kulić se nalazi u teškom zdravstvenom stanju, te je hospitalizovan, a kako bi bila uz njega Marija Kulić je otišla hitno u Niš.

“Otac mi je loše, mama mi je otišla u Niš i u bolnici je, hoćemo da izađemo”, pričala je Miljana kroz suze, što možete videti na snimku OVDE.

Inače, ovo nije prvi put da Siniši naglo pogorša zdravstveno stanje. To se dešavalo već nekoliko puta, a da li je ovog puta krivac Miljana i njeno samoživo ponašanje prema Bebici, za kojeg je Siniša jako vezan ostaje da saznamo.

Nenad Macanović Bebica prošle noći pravio je haos, te se nekoliko puta sukobnljavao sa MIljanom Kulić, koja ga je ostavila. Bebica je zatim pretio da će pobeći sa imanja, što je po svemu sudeći i uradio.

Veliki šef je poslao pismo u Belu kuću koje je pročitala Milica Veselinović, a mnogi zadrugari nisu verovali da je Miljanin bivši zaista uradio ono o čemu je pričao u prethodnom periodu.

“Zadrugari, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Nenad Macanović Bebica diskvalifikovan zbog samoinicijativ nog napuštanja “Zadruge 6”. On će na osnovu kazne platiti štetu od 50.000evra, a televizija “Pink” će ga tužiti shodno tom ugovoru”, stajalo je u pismu iz produkcije.

Izvor: kurir.rs