Sin Ane Bekute ženi se po drugi put: Pevačica se protivila Igorovom razvodu, a sada se zna kako je prihvatila novu snaju

|

Poznato je da Igor Polić, sin pevačice Ane Bekute ne voli medije niti da svoj život eksponira u javnosti, stoga nije bilo veliko iznenađenje što je pokušao da svoju drugu ženidbu sakrije. Na radost Anine publike to mu nije uspelo.

Naime, sin Ane Bekute sa novom emotivnom partnerkom Tamarom Videnović, koja je poreklom iz Niša verio se prošle godine ali su ga nepredviđene okolnosti u vezi Milutina Mrkonjića sprečile da obavi venčanje. Sada je došao trenutak za slavlje, a folk diva je presrećna zbog sinovljevog izbora.

Istina, ona se u početku protivila Igorovom razvodu, jako je volela prvu snaju, cenila je i poštovala, ali kada je uvidela da je Igor nesrećan nije više na tu temu postavljala pitanja, već je odluku prepustila isključivo sinu. Nije se mešala ni kada je trogodišnju vezu sa Tamarom odlučio da kruniše brakom, a u tome sina, tačnije ponosnog oca dvoje dece, podržali su i naslednici iz prvog braka Branko i Sonja.

Pre veridbe Tamara i Igor bili su tri godine u vezi. Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja, a vezu su otpočeli tek kada je Igor preboleo prvi razvod. Kada je shvatio da je Tamara osoba pored koje želi da dočeka starost, sin Ane Bekute ju je upoznao sa naslednicima kojima se ona odmah dopala.

“Obe porodice su sjajno prihvatile vest o venčanju. Devojka je iz Niša i iz dobre porodice što je Igoru jako važno, dok je Ani najbitnije da joj je sin srećan, pa je njihovu ljubav blagoslovila od srca”, otkrio je izvor blizak porodici Polić.

Izvor: story.rs