Simonida Milojković tvrdi da su dvojica srpskih sportista članovi ozbiljne sekte: Jedan od njih kroz jogu uvlači decu u sektu

|

Srpska književnica i novinarka Simonida Milojković tvrdi da su dvojica poznatih i uspešnih sportista iz Srbije članovi sekte i da truju decu sektaštvom. Simonida je gostujući u jednom podkastu javno rekla da su dvojica jako voljenih sportista iz Srbije, članovi ozbiljne sekte.

“Dvojica jako voljenih sportista su sektaši i to svog gurua Muhandjija dovode ovde po Srbiji i truju mladež, truju decu. Uništavaju svojim sektaštvom”, upozorila je ona.

Međutim, Simonida nije otkrila više detalje, te nije otkrivala njihova imena, niti inicijale, već je samo navela da jedan od njih kroz jogu uvlači omladinu u sektu.

“Nemam ništa protiv toga da ta dvojica sportista se klanjaju svojoj stolici u dnevnoj sobi i da ih proglase za Boga. To je njihova privatna stvar, ali nemoj da propagiraš to. Jedan od njih uvodi joge u školu i to predstavlja kao sport”, otkrila je ona gostujući u podkastu.

Inače, Simonida je svojevremeno iznela i tvrdnje da su tri pevačice silovane od strane moćnika.

“Znam mnoge žene koje su bile silovane, meni su privatno rekle, reč je o tri pevačice popularne, veoma, koje su mi pričale da su ih silovali neki moćnici iz muzičke industrije”, pričala je ona pre tri godine.

Inače, Simonida Milojković je dugi niz godina u ovoj materiji koju odlično poznaje, te je i napisala brojne knjige o porocima mladih i sektama, koje zaista vredi pročitati, jer su pisane po istinitim događajima.

Izvor: blic.rs