Kristijan izveo ženu i sina iz porodilišta: Došao po njih u šortsu – Boja kose zbog Kirila je posebna priča

|

Kristijan Golubović pre dva dana postao je otac po četvrti put. On je sina danas sa suprugom izveo iz porodilišta. Ponosni otac došao je u porodilište nešto malo pre 11 sati, a nakon što su dobili dozvolu, odnosno otpusnu listu, izveo je sina i Kristinu.

Kristijan je izneo nosiljku sa bebom i dve torbe, dok je nasmejana Kristina išla za njim, a u rukama je nosila cveće i jedan list. Pažnju je privukao Golubović koji je došao u kratkim pantalonama, ali i sa neobičnom frizurom – odnosno bojom kose koju je uradio specijalno za sina.

Kako je Golubović pre nekoliko dana ispričao za Telegraf, ime za sina odabrao je zajedno sa Kristinom, a ono za njih nosi posebnu simboliku.

“Već smo odlučili, stiže nam Kiril. Divno ime, to smo Kristina i ja zajedno želeli”, rekao je pre nekoliko dana i dodao:

“Ima posebno značenje, Kristina i ja smo želeli da se zove Kirilo, po svešteniku koji je krstio Konstantina Velikog. Pukom slučajnošću naš prvi sin se zove Konstantin, to za nas ima poseban značaj”, objasnio je Golubović tom prilikom.

Izvor: telegraf.rs