Severina spomenula Crnu Goru u novogodišnjoj čestitki – Usledili oštri komentari: “Smešna je i dvolična”

|

Hrvatska pevačica Severina Vučković ne prestaje da šokira javnost svojim izjavama. Ona je za Novu godinu nastupala u Kotoru pred više hiljada ljudi, a njena želja za 2024. godinu izrevoltirala je mnoge. Kontroverzna pevačica je snimak objavila na društvenoj mreži Instagram.

Nakon što je sat otkucao ponoć, Seve se obratila publici.

“Želim da vam cela godina prođe u znaku ljubavi i sreće, čuvajte se i volite i ne dajte Crnu Goru”, rekla je Severina i snimak objavila na društvenoj mreži Instagram, koji je nazvala “Crna Gora u srcu”.

Njena novogodišnja čestitka je odmah izazvala reakcije na društvenoj mreži Tviter.

“E, šta smo dočekali, da Severina brani Crnu Goru od Srba”, “Smešna i dvolična, ima dete sa Srbinom, drugi muž joj je Srbin, karijeru joj napravili Srbi, pesme joj pisali… Bolesnica zatrovana mržnjom”, “Mozga bez”, “A kome biste je dali?”, “Kako vas pali, zabole je uvo za Crnu Goru”, “Ima sina sa Srbinom, poslednji muž joj je Srbin i karijera joj zavisi od srpske publike, a petlja se gde joj je nije mesto”, “A ko nam je uzima?”, “Kome?”, “To je iz osvete za dva sprska muža, lična priča potpuno, a Crna Gora je kolateral”, ređali su se komentari izrevoltiranih korisnika pomenute mreže.

Severina je nedavno šokirala javnost i kad je u julu 2023. godine nastupala na proslavi povodom 210 godina od rođenja književnika Petra Petrovića Njegoša. Tada je njen nastup u lapidarijumu Bilijarde na Cetinju izazvao lavinu komentara. Tada je bila predstavljena grafička mapa ”Oreol mikrokozma” i performans ”Noć skuplja vijeka”, a umetnik Dimitrije Popović je angažovao Severinu, što je izazvalo negodovanje brojnih Crnogoraca. U ovom performansu učestvovao je i crnogorski glumac, koji je recitao stihove, dok je Vučkovićeva zavodljivo plesala.

Izvor: republika.rs