Seka Aleksić pokreće svoj biznis: Žene će se posebno oduševiti onim što im sprema, ovo su svi detalji

|

Naša poznata pevačica, Seka Aleksić, u poslednje vreme prepuna je novih ideja. Jedna od želja koju već duže vreme ima, bila joj je da ima svoju modnu liniju, a Seka će i to će ostvariti u budućem periodu.

SONY DSC

Ona je odlučila da uz pomoć svog art direktora pokrene modni biznis, a kako Kurir saznaje od izvora koji je blizak pevačici, u pitanju je modna kolekcija za pripadnice ženskog pola.

Osmislila je da se njena linija zove “555 Second skin by Seka”, što u prevodu znači “druga koža”. U svojoj prvoj kolekciji Seka će staviti akcenat na garderobu od lateksa, jer i sama preferira takav stil oblačenja kada je u pitanju profesionalna i scenska garderoba.

– Seka je veoma aktivma u poslednje vreme. Priprema album, nove pesme… Vodi kulinarski šou-program “Majke i snajke”, a sada je, na nagovor svog kreativnog direktora, odlučila da se oproba i u modnim vodama. To će biti kolekcija odeće kakve ona nosi na nastupima. Biće jako inovativnih materijala, akcenat će posebno biti na lateksu. To je jedna svetska priča. Nedavno je nosila i prvi model iz svoje kolekcije na nastupu u Novom Sadu, pa su svi komentarisali da izgleda nikad bolje, a tome je svakako doprineo i stajling koji je za to veče izabrala. Ova kolekcija naše pevačice biće dostupna svima, kako po pitanju cena, tako i po pitanju veličina. Biće to pravi bum na javnoj sceni – rekao je naš izvor.

Inače, pevačica je počela redovno da trenira i da vodi računa o svom izgledu, koji je dovela do savršenstva. Mnogi su mišljenja da ona nikad bolje i mlađe nije izgledala, a i njen stil može se uporediti sa stilom koje preferiraju velike zvezde u celom svetu.

Izvor: kurir.rs