Scena iz gradskog prevoza razbesnela putnike: “Poliću te vodom, jel čuješ” – Žena glasno prevaspitava dete, ono roni suze

|

Putnici na liniji 88 u beogradskom gradskom prevozu pristustvovali su jednoj krajnje neprijatnoj sceni, gde je jedna žena vikala na dete zato što neće da pije vodu. Pretpostavlja se da je žena crvene kose baka detetu koje sedi pored nje i roni suze dok ga ona primorava da pije vodu koje dete odbija, a kasnije traži.

“Linija 88, mislim da ovaj snimak svi treba da vide i da se ova žena pronađe i kazni kako treba. Svi iz autobusa su se drali na nju, a ona ni na koga nije obratila pažnju”, glasila je poruka osobe koja je zahtevala da se snimak anonimno objavi.

“Ako ne budeš pio, u sred autobusa ću da te polijem tom vodom. Je l’ me čuješ!? Nećeš? Kod mene ne može, hoćeš, nećeš, ćao”, vikala je žena dok je dete sve glasnije ronilo suze:

“Mir! Dala sam ti, nisi hteo, mir, da te ne čujem”, govorila je ona, a putnici od šoka nisu znali kako da reaguju.

Na snimku se ne čuje nikakva reakcija putnika. Međutim, devojka koja je poslala snimak priznala je da su tek kasnije pojedini burno reagovali i zamerili ženi na takvom tretiranju deteta.

Ovakve scene sa decom neretko se dešavaju na javnim mestima. Dok su neki mišljenja da je ovakav način tretiranja dece nedopustiv, drugi odobravaju određene vaspitne mere. Ipak, situacija je delikatna, te mnogi u ovakvim slučajevima ostaju po strani.

Izvor: mondo.rs