Saški pre mesec dana zapaljen automobil, ona nije prijavila – Komšije otkrile šta je osim ceduljice pronađeno pored njenog tela

|

Saška Jovanović (30) pronađena je mrtva u ataru sela Čekmin kod Leskovca, nakon što je nestala na putu do posla 26. februara.

Njeno telo policija je pronašla u žbunju, na 200 metara od kuće, a prema rečima njene dugogodišnje drugarice, izgleda da je nesrećna žena izvršila samoubistvo. Pored njenog tela nađeni su lekovi i insekticidi, što ukazuje na mogućnost da je popila te supstance pre nego što je okončala svoj život.

U selu kruže različite priče o ovom tragičnom događaju. Komšije sumnjaju u čistoću ovog slučaja, ističući da je mesec dana pre tragedije Saški zapaljen automobil, ali da ona nije htela da prijavi policiji.

Njene komšije su šokirane zbog ovog događaja. Ističu da je Saška bila voljena i uvek nasmejana žena, te da je imala podršku svog supruga.

“Mesec dana pre ovoga zapaljen joj je automobil. Nije htela da prijavljuje policiji. Znate, svakakve priče kruže, ali nešto se čudno desilo. Imala je sve što je želela, bila je vesela i uvek nasmejana, došla je u njihovu kuću dok je još išla u školu. Ona je bila voljena, a njen suprug bio joj je najveća podrška. Svi su šokirani ovom velikom tragedijom koja se do sada nije dogodila u Čekminu”, kažu komšije za lokalne medije.

Tragična smrt Saške Jovanović je izazvala muk i nevericu u lokalnoj zajednici, a komšije naglašavaju da se ovakva tragedija do sada nije dogodila u Čekminu. Saška je ostavila iza sebe supruga i dvoje maloletne dece.

Ovaj tragičan događaj ostavlja mnoga pitanja bez odgovora, a lokalna zajednica i dalje pokušava da shvati šta se tačno desilo Saški Jovanović i kako je došlo do ove nesrećne smrti.

Izvor: republika.rs