Voditeljka RTS-a oštro odgovorila na komentare o braku sa 18 godina starijim profesorom: “Smešni su, razliku u godinama ne primećujem”

|

Voditeljka RTS Jelena Simić duže vreme intrigira javnost brakom sa 18 godina starijim Draganom Simićem, dekanom Fakulteta političkih nauka, Univerziteta u Beogradu.

U braku su dobili dvoje dece – ćerku Unu i sina Aleksu, a lepo lice Javnog servisa ističe da je negativni komentari ne dotiču.

“Najvažnija je ljubav, ako toga nema, nemate ništa. Smešni su mi komentari o meni. Mi imamo jedan normalan i divan brak. Tu zaista sve lepo funkcioniše. Razliku u godinama koja se često pominje ja ni ne primećujem, nisam ni ranije. Lepo nam je i uživamo. Nemam recept. Imamo dvoje dece, brinemo o njima i gledamo da ih vaspitamo na pravi način”, objasnila je voditeljka i dodala:

“Ne reagujem na komentare, ne razmišljam o tome, to ne može da me povredi. Mogu da razumem predrasude, to je valjda prirodno. Ne bismo opstajali da tu nije nešto lepo i dobro. Svakome bih poželela da ima takvu ljubav i pažnju od partnera kakvu ja imam sve ove godine”, poručila je Jelena.

Na pitanje čime ju je osvojio, rekla je:

“Takve stvari se samo dese. Sa nekim se samo pogledate i to je to. Nekada traje 20 godina, a nekada godinu dana”, rekla je Jelena Simić.

Izvor: espreso.co.rs