Sanja Marinković ne prestaje da niže skandale: Ugrozila ljude u saobraćaju zarad dobre fotke

|

Voditeljka i autorka emisije “Magazin In”, koja se godinama prikazuje na Tv Pinku, Sanja Marinković mesecima unazad pravi skandale zbog kojih se često nalazi na meti osude korisnika društvenih mreža. Oni se obično odnose na Sanjin specifičan odnos prema gostima emisije koju vodi, pa su česta ponižavanja i neumesna pitanja tema mnogih rasprava na mrežama.

Međutim, sada je voditeljka otišla korak dalje, pa je svojim potezom na neki način ugrozila učesnike u saobraćaju. Ne verujemo da joj je to u trenutku bila namera, ali, Sanjina nepažnja nije prošla nezapaženo.

Naime, u nameri da ima što bolju fotografiju za svoj Instagram profil, voditeljka je pozirala nasred pešačkog prelaza sa širokim osmehom na licu, ne mareći što na semaforu svetli crveno svetlo.

Inače, voditeljka je vrlo aktivna na svojim društvenim mrežama, te rado sa pratiocima deli detalje iz privatnog života. Nedavno je delila fotografije sa egzotičnog putovanja, a njeni pratioci su zahvaljujući društvenim mrežama mogli da saznaju da je Sanjin sin Strahinja završio osnovnu školu.

Izvor: espreso.co.rs