Sandra Afrika pretukla Maju Marinković: Dohvatila je na jahti, nastao haos zbog njega! – Ovo su svi detalji

|

Pevačica Sandra Afrika navodno je pretukla starletu Maju Marinković u Crnoj Gori!

Kako su mediji preneli, Sandra Afrika je pre nedelju dana navodno pretukla Maju Marinković na svojoj jahti. Maja je jako loše prošla jer joj je Sandra navodno počupala i nadogradnju i zajedno sa njom je gurnula u more. Srećom da je jahta bila usidrena blizu obale pa se Marinkovićeva vrlo lako spasila iz situacije u kojoj se zatekla.

Sve ovo se desilo nakon priče da je bivši dečko Sandre Afrike, sadašnji menadžer, Mikiša u vezi sa Majom. Ne bi to ništa bilo čudno da Maja nije stavljala slike sa njene jahte i objavljivala ih u javnosti, time i provocirala Sandru.

Kako su mediji pisali, Maja se našla i na jednom njenom nastupu, nakon kojeg je Sandra prišla do separea i napravila incident. Tada je Marinkovićka ostala u separeu, a Sandra je otišla da se raspravi sa svojim bivšim dečkom.

Mikiša je inače uvideo koliko ima sati, pa je zamolio Maju da plasira u medije priču kako ima novog dečka. Maja se tada odlučila za Desingericu. Ali, kako je on oženjen i ima dete u tu priču niko nije poverovao. I Sandra je to shvatila pa je bila u fazonu ona će mene da pravi budalom, pa to neće moći, ja sam takve jela za doručak i posle ispljuvala.

– Sandra je sačekala da dobije info kada se Maja ukrca na jahtu. Čim je to čula, spakovala se i odmah se uputila do plaže a onda je završila to što je imala. Šta treba da vam pričam kada sve znate. Pa Maja je plakala i nije joj bilo dobro. Vi ne znate kako izgleda kada Sandra poludi. Ona će da da život i poslednji dinar ako je neko super sa njom, ali ako je neko pravi budalom, e taj neće dobro da prođe. To je njen temperament – kaže dobro obavešten izvor.

Izvor: kurir.rs