Šaban bi se danas rasplakao od sreće: Nakon dužeg vremena porodica ima razloga za slavlje – Ilda zapevala, čestitke se ređaju (FOTO)

|

Nakon dužeg perioda u porodici pevača Šabana Šaulića čuje se pesma. Naime, Šabanov unuk, fudbaler Luka Adžić i njegova izabranica Aleksandra Ličina proslavili su ćerkin prvi rođendan u jednom beogradskom restoranu, a po svemu sudeći zvanica je bilo dosta.

Radostan događaj okupio je porodicu Šaulić, а ponosna baba-tetka Ilda Šaulić, u ime rođendana male Lane latila se mirkorfona,goste podigla na noge i napravila sjajnu atmosferu.

Pre nego što je žurka dovedena do usijanja, Luka i njegova supruga ispoštovali su protokol dečijeg rođendana pevajući pesmicu, uz vatromet i svećice na torti kojoj se mala slavljenica najviše obradovala.

Ponosni roditelji potrudili su se i oko jelovnika, karte pića, dekoracije, i ostalih detalja. Sve je bilo ukrašeno cvetnim aranžmanima, a služeni vrhunski domaći specijaliteti. Atmosfera je bila sjajna, a gosti su kućama otišli puni dobrih utisaka.

Izvor: story.rs