Roditelje nestale Danke ne ispituju zajedno: Spavali su u odvojenim kućama – Policija ih nadzirala

|

Istragu o nestanku dvogodišnje devojčice Danke Ilić iz Banjskog polja kod Bora, preuzeli su najbolji specijalci beogradske Uprave kriminalističke policije (UKP). Najbolji inspektori UKP otišli su u Bor gde zajedno sa kolegama iz tog grada istražuju slučaj koji je digao Srbiju, ali i region na noge.

“Majka i otac nestale devojčice ispituju se odvojeno, to je sve što u ovom trenutku mogu da vam kažem”, otkrio je izvor portala Informer. Ono što zbunjuje čitavu javnost jeste činjenica da se roditelji skoro sve vreme od prijave nestanka nalaze u policijskoj stanici.

Miloš i Ivana Ilić, roditelji nestale devojčice Danke, od kako je krenula potraga nalaze se u policiji i isputuju se o svim okolnostima nestanka.

“Oni su od jutros ponovo u policijskoj upravi u Boru gde se vrše sva ispitivanja na okolnosti pod kojima je dete nestalo. Roditelji su sinoć razdvojeni, svako je bio u svojoj porodičnoj kući, a nadzirala ih je policija. Od jutros su ponovo u policijskoj stanici sa radnicima Centra za socijalni rad koji prisustvuju svakom razgovoru”, rekao je ranije izvor Nove iz istrage.

Miloš i Ivana Ilić su od jutros u stanici, a MUP se dosad nije oglašavao o okolnostima povodom kojih se roditelji saslušavaju.

Podsetimo, zbog nestanka Danke Ilić (2) sinoć se po prvi put u Srbiji aktivirao sistem popularno nazvan “amber alert”, zvaničnog naziva “Pronađi me”, kojim se javnost hitno obaveštava o nestanku deteta. Policija je pokrenula potragu, a potom je obustavila pošto je sve detaljno pregledano, ali je istaga nastavljena u operativnom smislu.

Izvor: mondo.rs