Dragana i Seka godinama nisu pričale zbog Tonija: Umesto koleginici, Gaga je poverovala suprugu i zažmurila na veliki ispad

|

Pomirenje Dragane Mirković i Seke Aleksić dogodilo se neposredno pred Gagin koncert. Folk zvezda, koja je u godinu dana napravila pravi bum sa nastupima širom sveta, u jednom od javnih izlaganja priznala je da je pogrešila kada je Aleksićka u pitanju, a izjavila je i da bi sa njom volela da obnovi kolegijalni i prijateljski odnos.

Čim je to čula Seka je pružila ruku pomirenja Dragani. Pomirenje dve Seke i Dragane obradovalo je obožavaoce obe estradne umetnice, koje su dosta dugo bile u svađi, a razlog je, šuška se, niko drugi do Toni Bijelić.

Naime, davnih dana spekulisalo se da je austrijski biznismen oduvek sklon neverstvu, što je do Dragane sa raznih strana stizalo ali nije želela u to da poveruje. Privržena porodici, Dragana je verovala da joj ljudi žele zlo, da im je namera da joj rasture brak i pomute sreću, a iz tog razloga potpuno se sklonila sa javne scene, a prekinula je i neke kontakte na estradi.

Za početak je prekinula komunikaciju sa Sekom Aleksić, koja joj je navodno otvoreno rekla da je Tonija videla u prevari. Budući da za to nije bilo konkretnih dokaza, osim reči, mediji su ovaj podatak zanemarili, pevačice se više nisu pojavljivale zajedno u emisijama, niti su jedna o drugoj i o svom odnosu govorile. Samo su zaćutale, što je bio dodatan razlog za sumnju medija.

Sada kada su se pomirile taman pred koncert i Draganin razvod, klupko je počelo da se odvija, te je svima postala jasno da su spekulacije i nagađanja makar delimično bile tačne. Ipak, samo njih dve pouzdano znaju šta se tu zapravo dogodilo, a brojni fanovi nakon svega ubeđeni su da Toni ima udela.

Izvor: story.rs