Pune 42 godine sreće otišle u nepovrat: Reči Danice Ristovski kidaju dušu – Kada se udavala za Lazu, Anica nije ni bila rođena

|

Svaki razvod je kao mala smrt, a posebno onaj koji se odvija pred očima radoznale javnosti. Prošle godine sve je iznenadila vest da su nakon 42 godine braka, Lazar i Danica Ristovski odlučili da se razvedu.

Njihov brak važio je za jedan od najstabilnijih na našoj javnoj sceni. Ljubav među njima desila se na prvi pogled, o čemu je glumica svojevremeno pričala.

“Već na prvoj godini moj Lazar me je osvojio hrabrošću i lepotom. Autentičan, na prvi pogled izdvajao se iz mase. I danas uzdrhtim kada se slučajno sretnemo. Kada se rodio naš sin Petar, stalno sam se osmehivala, a kada je na svet došao Jovan, spoznala sam šta zaista znači superiornost nad životom u najlepšem smislu. Imati jedno dete je san, a tek dvoje beskrajna lepota”, govorila je tada Danica o suprugu.

“Kada smo se nas četvoro prvi put zagrlili, to je bila istinska, skoro opipljiva sreća. Maštala sam da imam dva dečaka. Petar i Jovan su sada ljudi, emotivni, pošteni i radni. Džentlmeni kao njihov otac. Uvek sam želela sve. Šta će mi karijera ako nemam s kim da se radujem”, pričala je glumica u danima najveće sreće.

“Stižem da ispunim sve obaveze i u poslu i u porodici jer sam uspostavila prioritete. Imam i prijateljice, divne i odane. Sve smo filmofili. Što se porodice tiče, ja imam recept. Znam kako najbolje funkcioniše. Mi Ristovski zajedno smo ga smućkali i nemam nameru da ga delim”, govorila je glumica tada.

Zbog svega toga vest o razvodu stigla je kao grom iz vedra neba za sve. Da se rastaju potvrdio je glumac kada ja naveo da se „žar među njima izgubio“.

“Svakako je zdravije i poštenije što smo se odlučili na ovakav korak. Mi smo se u poslednje vreme gledali očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav koja nas je grejala više od četrdeset godina”, izjavio je Ristovski i dodao da je bilo teško doneti ovakvu odluku.

Danica se od razvoda nije oglašavala na temu emotivnog života, a Lazar je zvanično potvrdio da je u vezi sa 39 godina mlađom glumicom Anicom Lazić.

Izvor: story.rs