Prvo pojavljivanje Marka Bulata posle skandala: “Došao sam da kažem istinu” – Pomenuo razvod i decu

|

Pre par dana u medijima je odjeknula vest da je pevač Marko Bulat završio u Urgentnom centru nakon što mu je supruga Marija nanela povrede. Zatim se Marija par puta oglasila za medije, ali od pevača nije bilo ni traga ni glasa. Ipak, danas je rešio da se prvi put od skandala pojavi u emisiji “Novo vikend jutro” kod Jovane Jeremić.

“U Urgentni centar sam išao da bih dobio papir od hirurga o povredama, moraš da prođeš proceduru, da ti snimaju grudni koš i ultrazvuk da bi dobio taj papir. Nije istina da je došlo do svađe”, rekao je na početku Marko i otkrio zašto je došlo do svađe.

“Došlo je zato što nisam u određenom trenutku legao pored nje, da je uspavam u tim bolovima i toj muci koju ima. Oko toga je krenulo. Bio sam tu, ali nisam uspeo da je smirim, da je utešim, da joj kažem da će sve biti dobro, jer je tog dana saznala da ima još jedno oboljenje, oboljenje krvnih sudova… Organizam joj je kao da ima 70 godina”, izjavio je Marko Bulat.

“Ja možda ne znam da li sam morao da prijavim povrede, zato što je neko iz te muke uradio nešto za šta se možda sutra pokajao, a ja sam u afektu to prijavio… Ali, kada vidim da moja žena kaže da je ona meni poslužila kao surogat majka, da ona meni rodi decu… Ne bih da komentarišem te izjave!”, izjavio je pevač i dodao da suprugu nije ostavio.

“Da ne podsećam šta je pisano ranije i u kakvim aferama je ona učestvovala. Da sam želeo, tada sam mogao da je ostavim”, rekao je Bulat i dodao da ne zna da li se razvode, kao i da želi da brak opstane zbog dece, zbog ljubavi i zbog želje za njenim ozdravljenjem.

Izvor: mondo.rs