Prva dama Tamara Vučić oduševila sve u Egiptu: Jednostavna, a tako moćna – O onome što je nosila svi pričaju (FOTO)

|

Često se komentariše u poslednjih godinu i po dana, modni odabir Tamare Vučić. Prva dama Srbije privlači pažnju medija i javnosti svojim stajlingom. Oni koji prate njena javna pojavljivanja kažu da uvek ume da odabere ono što priliči njenoj trenutnoj ulozi, događaju i njenom karakteru, a i istovremeno na pravi način pokaže svoju lepotu i ženstvenost.

Svaki put je Tamari poščlo za rukom da oduševi sve, a sada se slično dogodilo i u Egiptu. Ona je, pre par dana, imala sastanak sa suprugom predsednika Egipta, Entisar El Sisi, u Novom tamošnjem administrativnom gradu. Na sebi je imala prelepe crne, strukirane, širokih nogavica pantalone i belu košulju koju je u ukrasila prslukom i crnim salonkama. Supruga predsednika obilazila je kulturne znamenitosti Novog administrativnog grada, među kojima su zgrada najveće opere u regionu Bliskog istoka, novi muzej i biblioteka, kao i Koptska katedrala „Hristovog rođenja“.

Izgled Tamare Vučić oduševio je prvu damu Egipta i medije, a posebno su se istakle njene potpetice. Špicaste salonke sa šnalom prepune cirkona, upotpunile su i dale dozu glamura klasičnoj kombinaciji.

Izvor: story.rs