Pričala je kako voli samo Šabana, a onda se tajno udala i rodila dete: Cuca se povukla iz javnosti, a ovako izgleda danas

|

Ivona Negovanović Cuca je skrenula na sebe pažnju najpre učešćem u Zvezdama Granda, a potom tvrdnjama da je bila u vezi sa legendom narodne muzike Šabanom Šaulićem.

Ivona Negovanović Cuca proslavila se svojevremeno u Zvezdama Granda, a nakon toga je bila u žiži javnosti zbog tvrdnji da se duže vreme viđala sa poznatim pevačem. Jedna od njenih izjava je da je ponosna što je ljubavnica kralja narodne muzike, a to je izjavila 2016. godine.

Već godinama unazad se retko pojavljuje u javnosti, a za medije je otvoreno govorila o tome koliko ju je poremetio njegov odlazak. Posle svega je nastavila dalje sa životom i danas je udata žena koja ima svoju porodicu, a iz javnosti se potpuno povukla.

Udala se pre više od dve godine u tajnosti, u septembru 2020. godine, a na dan venčanja je samo objavila fotografiju sa suprugom. Pokazala je i bebu za koju se dugo spekulisalo ko je otac. Učestvovala je u rijalitijima “Parovi” i “Farma”.

Izvor: mondo.rs