“Pre Jovane Jeremić nismo znali šta je šer”: Olja Crnogorac potkačila voditeljku, pa otkrila zašto se povukla sa Tv ekrana

|

Nekada omiljeno Tv lice, Olja Crnogorac, povukla se sa malih ekrana i započela biznis. Postala je dizajnerka, ima i svoj rent a car, a sada je u intervjuu otkrila razloge zbog kojih je napustila voditeljsku karijeru. Osvrnula se i na sadašnje stanje u medijima.

“Nisam mogla više da se bakćem sa menadžerima pevača gde si morao da pripremiš ranije pitanja, sve unapred da bude poslato, da pričaš o vremenskoj prognozi sa njima, a ne ono što te stvarno zanima… Postalo mi je sve to jako dosadno i zato sam izašla iz voditeljskog posla”, otkrila je Olja Crnogorac.

Ona je u “svoje vreme” vodila skandaloznu emisiju, a važila je za atraktivnu i temperamentnu voditeljku koja je bila poznata po britkom jeziku. O stanju u medijima, Olja govori ovako:

“U moje vreme je bila Maja Nikolić, Jovana Joksimović… To je bilo neko lepše vreme gde su edukovane i emancipovane žene vodile program. A sa pojavom tih kablovskih televizija počeo je javašluk. Ne zna se ko vodi informativni program, a ko zabavnu emisiju, zato mi je i drago što nisam deo tog sveta. Pre Jovane Jeremić nismo znali šta je šer”, zaključila je bivša voditeljka.

Izvor: espreso.co.rs