Poznati slave Svetog Nikolu: Kod Cece veselo, fudbaler Mitrović lomi kolač sa decom – Pogledajte kakva je domaćica Darija Kisić (FOTO)

|

Sveti Nikola jedan je od najvažnijih hrišćanskih svetaca, čudotvorac i zaštitnik moreplovaca, putnika, dece, brodova, mnogih primorskih gradova širom sveta. U Srbiji je to najčešća porodična slava, a ista situacija je i na estradi.

Devetnaestog decembra uvek je veselo u domu Cece Ražnatović. Folk zvezda poštuje tradicionalne običaje, pa je tako i ovog puta. Sin Veljko sa trudnom suprugom Bogdanom, ćerka Anastasija, sestra Lidija koja živi u istoj kući, cela porodica uživa u svečarskoj atmosferi.

Cecina koleginica i kuma Viki Miljković proslavlja krsnu slavu u svom raskošnom stanu u Beogradu na vodi. Kod nje se sveća pali u podne pred ručak, a kolač pravi – sama.

Fudbaler Aleksandar Mitrović takođe proslavlja Svetog Nikolu, pa je na Instagramu podelio fotografiju svečane porodične atmosfere. U duhu tradicije, sa svojim sinom Lukom i ćerkom Nađom lomi slavski kolač.

Ministarka za brigu o porodici i demografiju Darija Kisić postavila je fotografiju na Instagramu uz objavu: „Srećno svima koji danas slave Svetog Nikolu“. Ovo je prvi put da ona odškrine vrata svog doma, pa smo videli ukrašenu trpezu sa svećom, ikonom, vinom… Sve je tu, kako tradicija nalaže.

Izvor: hellomagazin.rs