Poznata voditeljka šokirala sve priznanjem: “Brak mi je bio u krizi, sve se nagomilalo”

|

Naša poznata voditeljka, Kristina Radenković, već osam godina je u ljubavi sa Nikolom Radojevićem sa kojim ima dvoje dece, ćerku Taru i sina Rogana. Ova popularna voditeljka otvoreno je pričala o svojoj porodici i odnosu sa suprugom, kojeg je upoznala zahvaljujući jednom izgubljenom psu.

– Nikola i ja smo se upoznali slučajno, i to dok je na ulici tražio izgubljenog psa, a ja šetala svoje dve kuce. Pošto sam jako slaba na životinje, htela sam da mu pomognem. Tokom traženja srela sam ga još jednom, tada mi je dao svoju vizitkartu, a sve ostalo je istorija – rekla je ona pre svojevremeno.

Voditeljka je sada pričala o izazovima koje su ona i njen suprug prošli tokom ove godine, jer je bila mnogo angažovana na poslovnom planu.

– Muž mi je, što bi rekli onako kolokvijalno, veliki car. Ova godina bila je stvarno veoma izazovna za njega. Najpre sam radila “Pesmu za Evroviziju”, pa Evroviziju, “Leto u Srbiji”, pa Svetsko prvenstvo, ali zaista mi je izlazio u susret poprilično. Imali smo jednu malu krizu u novembru, jer se sve nagomilalo i on nije mogao ni svoj posao da obavlja, ali tada smo angažovali dadilju.

– Hvala Bogu sada je opet sve u redu. Pruža mi veliku podršku, pogotovo logističku da bih ja mogla da se bavim svojim poslom. Kada su on i deca dolazili kući, ja sam išla na “Biser pustinje” i vraćala se kasno uveče – ispričala je Kristina Radenković u jednoj emisiji.

Izvor: hellomagazin.rs