Poznata glumica oduševljena je Lukom sa Zlatibora: Nikola Rokvić mu finansijski pomogao, a on ima poruku za Lazićevu bivšu

|

Luka Crepuljarević, kako sebe naziva, čobanin iz sela Semegnjeva ekskluzivno je otvorio vrata svoga doma ekipi emisije “Blic dan”. On je oduševio javnost time što se, iako ima kuću na Zlatiboru, preselio na dedovinu gde se bavi stočarstvom ali uporedo i studira.

Pored svoje životne priče, Luka je pričao i o svom društvenom životu. Na Instagramu ga je donedavno pratilo manje od hiljadu ljudi, a taj broj sada dostiže 19.000.

Ovaj hrabri i vredni mladić je otkrio da je dobio podršku glumice Slobode Mićalović, Miloša Bikovića i mnogih drugih poznatih ličnosti, a posebno se zahvalio pevaču Nikoli Rokviću.

“Nikola mi je pisao i finansijski mi pomogao. Moram to da istaknem i da mu se zahvalim, iako ja nikada nisam tražio finansijsku pomoć, niti mi je to cilj, on je insistirao”, otkrio je Luka i ispričao anegdotu vezanu za bivšu partnerku Darka Lazića, Barbaru Bobak.

“Kad smo kod Nikole, njegovu pesmu „Oprosti mojoj mladosti“ je prepevala Barbara Bobak koju obožavam. Uz njene pesme radim, kosim… A kada sam čuo da peva tu pesmu, oduševio sam se jer sam tu pesmu i posvetio jednoj devojci, mojoj nesuđenoj… Kad smo kod Barbare, pisao sam joj na Instagramu, nije mi odgovorila verovatno nije videla, ali ovim putem apelujem da mi odgovori”, poručio je Luka.

Izvor: pulsonline.rs