Porodica zabrinuta za zdravlje Lepe Brene: Stari problem se vratio – Boba očajan traži rešenje, Viktor uplašen

|

Iako važi za osobu koja strogo vodi računa o zdravoj ishrani i načinu života, Lepa Brena dugi niz godina ima zdravstvenih problema. Naime, muzička zvezda već punih sedamnaest godina ima problem sa trombozom, ali uz čeličnu disciplinu uspeva da je drži pod kontorlom.

Ali, zbog napornih koncerata i putovanja, postoji mogućnost da se problem vrati i ozbiljno naruši zdravlje pevačici. Brena je u velikom strahu jer misli da se bolest vratila, a to je prvo rekla Bobi.

“Boba se mnogo uznemirio kad mu je Brena rekla da sumnja da se tromboza vratila. Odmah je pozvao doktora koji ju je operisao i zakazao novi pregled. Breni je rekao da ne sme da čeka ni dana i da što pre mora na kontrolu jer ne bi podneo da je izgubi”, priča izvor blizak porodici i dodaje:

“Svestan je on da je situacija ozbiljna i da je do sada uspevala da je drži pod kontrolom, ali je to podmukla bolest. U sekundi može da se napravi novi tromb i da izazove haos. I sin Viktor se mnogo uplašio za nju”, otkriva gore pomenuti izvor.

Inače, zbog ovog problema Brena jedno vreme nije smela da leti avionom. Dobila je savet da se ne iscrpljuje i ne izlaže stresu, ali ona se ne smiruje ni u sedmoj deceniji života, te još uvek nastupa i započinje nove biznise koji sa sobom nose napetost.

Izvor: hellomagazin.rs