Polubrat Marije Šerifović otkrio svoj odnos sa pevačicom: “Dosta sam ćutao, ovo je jedina istina”

|

Brat naše pevačice Marije Šerifović, koji je široj javnosti poznat po učešću u jednom rijalitiju, tj. muzičkom takmičenju “Operacija trijumf”, Danijel Pavlović, pokazao se kao veliki talenat za muziku. Tek je usput otkriveno i da iako ne nosi prezime svoga muškog roditelja, njegovim venama teče krv Šerifovića.

Međutim, to što je brat naše poznate pop zvezde nije mu donelo neke protekcije. Nakon izlaska iz rijalitija krenuo je da se bavi muzikom, snimio pesmu ili dve i nestao. Mnogi su se pitali gde se nalazi i zašto se povukao, jesu li porodični razlozi u pitanju, ali zapravo sukobi sa Marijom stoje iza svega toga. Dugo se pričalo da brat i sestra nisu u dobrim odnosima, međutim oni su to demantovali sa tezom kako u svakoj porodici naravno postoje nesuglasice.

– Sasvim je normalno da tokom odrastanja preležimo neku dečiju bolest, neku svađu ili nesuglasice, ali to nikada nije bilo toliko ozbiljno koliko se o tome pisalo. Marijinu podršku sam uvek imao, uvek smo bili u kontaktu. U isto vreme smo mnogo slični ali i različiti u isto vreme. Odlično funkcionišemo zajedno i svako od nas je sazreo na svoj način. Sada smo u životnom periodu kada su nam međusobni razgovori mnogo važni – rekao je brat Marije Šerifović, a nedavno je jednim gestom pokazao koliko voli svoju sestru i koliko je podržava.

Nakon objave najnovije pesme Marije Šerifović “Dobar vam dan”, Danijel se među prvima javno oglasio i sestrinu objavu je podelio na “Instagramu” sa svojim pratiocima uz jedan komentar:

– Hrabro. Pesmetina.

Njegov post je ubrzo i Marija podelila na svom Instagram profilu, čime je još jednom dokazala svima da nisu u pravu i pokazala da sa svojim bratom gaji lepe odnose.

Izvor: story.rs