Šutanovac više neće da ćuti, raskrinkao Iliće: Miroslav jedno radi iz inata – Gordana je uvek odbijala ljude koji traže usluge

|

Miroslav Ilić održao je dva koncerta u prepunoj Štark Areni, a u publici pored supruge Gordane, bili su i ćerka Marija sa svojim suprugom Draganom Šutanovcem i sinovima Predragom i Strahinjom. Iako su zet političar i tast pevač u prošlosti trpeli razne prozivke, prvi je pre koncerta otvoreno podržao Miroslava i otkrio porodične tajne iz vremena kada je bio na funkciji ministra odbrane.

“Video sam dva kofera puna donacija koje je Miroslav poklonio raznim bolnicama i Domovima zdravlja! Te humanitarne akcije on je radio u vreme kad sam ja bio ministar, ali sam to saznavao od načelnika VMA, a ne od njega. Moja tašta se operisala na VMA, a ja sam to čuo tek kad je bilo gotovo. On ne samo da ne traži pomoć, nego iz inata čeka red”, otkrio je Dragan Šutanovac, zet popularnog pevača.

“Nije iz inata nego neću da zeta stavljam u tu poziciju, hteo sam da ga poštedim situacija koje mogu da izazovu neku priču”, uzvraća Miroslav.

Šutanovac je potom priznao da je tašta Gordana uvek otkačinjala ljude koji traže razne usluge i da mu je ona bila najveći bedem i odbrana dok je bio na funkciji ministra.

“Ima jedan moj kolega koji i dan danas ne govori sa mnom. Njegov bratanac je hteo da konkuriše na Vojnu akademiju, ali krivinaški, pa me je molio da to Dragan završi. Ja sam okrenuo Dragana a on mi je rekao: „Matori, evo ti telefon od ljudi koji to vode pa vidi. Ja u tu priču da ulazim neću”, ispričao je pevač.

Izvor: svet-scandal.rs