Đoković nije izašao na teren protiv Kirjosa: Otkriveno šta je razlog takvog njegovog poteza

|

Novak Đoković, najbolji srpski teniser, nije izašao na teren protiv Nika Kirjosa u okviru Svetske teniske lige u Dubaiju. Srpski as se nije osećao dovoljno dobro da igra, pa se umesto njega za ekipu Sokolova na terenu pojavio Grigor Dimitrov, koji se suprostavio Australijancu.

Novak je juče odigrao prvi meč na egzibicionom takmičenju i ubedljivo je poražen od Aleksandra Zvereva 6:3, 6:3, ali se očekivalo da već danas odigra dugo čekani revanš iz finala Vimbldona protiv Kirjosa.

Đoković bi prema rasporedu naredni meč u singlu trebalo da odigra 23. decembra kada bi rival trebalo da mu bude Felisks Ože Alijasim.

Podsećamo, reč je o egzibicionom turniru u kom učestvuje nekoliko timova.

U Noletovoj ekipi “Sokolovi”, nalaze se još: Bugarin Grigor Dimitrov koji igra umesto njega, zatim Arina Badosa i Paula Badosa.

Novak se nalazi pored terena, što je dobra vest, jer se verovatno radi o nečemu što nije ništa strašno. On će bodriti svoj tim, tj. Grigora do pobede protiv Kirjosa.

Ali publika nije baš zadovoljno dočekala vest, jer su svi na terenu očekivali našeg najboljeg tenisera. Dvorana u kojoj se igra utakmica je popunjena do zadnjeg mesta.

Izvor: telegraf.rs