Pokrenuta tužba protiv Jeremićke u iznosu od milion dinara: Voditeljka u jutarnjem izgovorila nešto što nije smela – Advokati reagovali

|

Voditeljka Jovana Jeremić u svojoj emisiji na Tv Pinku često komentariše pojave i učesnike na javnoj sceni bez dlake na jeziku. Ovog puta to bi moglo da je skupo košta, jer je protiv nje pokrenuta tužba u iznosu od milion dinara.

Naime, Jovana Jeremić je u Jutarnjem programu rijaliti učesnice stavila u isti koš sa ženama koje se bave najstarijim zanatom, a na ekranu je u tom trenutku bila fotografija i jedne od rijaliti učesnica prethodnih sezona Zadruge, Zerine Atine Kandole, nekada Hećo, koja se odmah oglasila i najavila tužbu protiv voditeljke.

Zerina je danas objavila na svom Instagram profilu da je tužba pokrenuta i da će stići na radno mesto Jeremićeve, tačnije na adresu televizije Pink, a ona potražuje 1.000.000 dinara.

“Obećano ispunjeno”, kratko je napisala Zerina pored fotografije koju je tužbe koju je objavila na svom profilu.

Inače, ovo nije prvi put da Jovana, slučajno ili namerno, javno potkači pojedine učesnice rijalitija na konto njihovog zanimanja, a poznato je da se i sa mnogima od njih javno i prepucavala tokom svoje karijere.

Izvor: alo.rs