Sin Dajane Paunović i Žike Jakšića više nije mali: Promenio frizuru, uozbiljio se i ispozirao sa majkom na važnom događaju

|

Dušan Jakšić, sin Dajane Paunović i producenta Žike Jakšića, za razliku od poznatih roditelja, ne voli da se fotografiše za medije. Poslednji put za neki magazin slikao se dok su njegovi roditelji još bili zajedno, stoga niko nije mogao ni da pretpostavi koliko je porastao.

Dušan je posle dužeg vremena prisustvovao je gradskom događaju, a budući da je povod poseban, ovog puta je pristao da ispozira sa majkom.

Dajana, koja već više od godinu dana stoji ispred fondacije Dajana Paunović, pre nekoliko dana je u kripti Hrama Svetog Save majkama sa troje i više dece, koje dolaze sa prostora Centralne Srbije i Kosova i Metohije, dodeljivala je Zlatni orden Svete Majke Anastasije.

Događaj su uveličali i neki od državnih zvaničnika koji podržavaju Paunovićevu na njenom putu humanitarnog rada. Tu je bila i njena kuma Gordana Šauić, a u publici je sedeo i njen naslednik, koji je odmah zapao za oko snimateljima domaćih TV stanica i fotografima.

Slike nastale tom prilikom pokazuju kolika je zapravo Dušan podrška Dajani, da raste u zdravog, lepo vaspitanog momka, ali i da se dosta promenio. Do nedavno je kosu vezivao u rep, a sada ju je, iz poštovanja za ovu priliku, ošišao. Zaključak je da što je stariji sin Dajane Paunović sve više likom podseća na mamu, dok je temperamentom i dalje isti otac.

Izvor: story.rs