Pogledajte kako sada izgleda Vesna Zmijanac: Pevačica se vratila nastupima – Pre toga posetila jednog muškarca

|

Pevačica Vesna Zmijanac imala je zahtevnu operaciju u martu ove godine u Kliničkom centru Srbije, kada joj je ugrađen bajpas. Budući da je poznata kao radoholik, jedva je čekala da se oporavi i ponovo se vrati pevanju i nastupima.

Pevačica se oporavljala na Bukulji gde ima i kuću, a sada se vratila u Beograd i odmah otišla na remont. Vesna ovog vikenda ima prvi nastup u Bugarskoj, a za isti je sređivao njen frizer Boris Obreški. Savršeno stilizovana plava kosa i malo šminke učinili su da diva opet zablista. Pored svega vidi se da Vesna ne skida odmah sa lica.

Očigledno je njen povratak u velikom stilu oduševio fanove koji su se brinuli za njeno zdravlje i sve vreme je podržavali. Svima je laknulo kada su videli da je Vesna nakon ugradnje bajpasa i više nego dobro i da izgleda kao i da nije imala operaciju.

“Boris je moja bebica i on mi u svemu pomaže”, izjavila je kratko Vesna koja još uvek nije želela da priča o svom zdravstvenom stanju.

Kako saznaju mediji, Vesna Zmijanac će posle koncerta u Bugarskoj otići na odmor u Atinu gde se već nalazi njena ćerka Nikolija sa porodicom.

Izvor: informer.rs