“Pitajte Tonija, meni je to svakako kompliment”: Gaginog muža spajali i sa starijom pevačicom – Ona otkrila u kakvom su odnosu

|

Folk zvezda Dragana Mirković iznenadila je javnost saopštenjem da se nakon 24 godine ljubavi razvodi od Tonija Bijelića. Još veći šok usledio je posle saznanja da njih dvoje dugo nisu živeli pod istim krovom.

Koliko juče svi su verovali da su jedan od najsrećnijih i najskladnijih parova ovdašnjeg javnog života.

“Već duži vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali”, navela je Dragana, između ostalog, u saopštenju za javnost.

Tabloidi su svojevremeno pisali da je, pre braka sa Draganom, biznismen bio u emotivnoj vezi sa Nedom Ukraden, na šta je ona odsečno odgovorila:

“Ljudi preteruju. Toni je divan čovek. Nema pevača koji je radio u Beču a da mu on nije pomogao. Pošto Toni odlično govori nemački, našao mi se pri ruci”, objasnila je Neda Ukraden.

Na direktno pitanje da li je među njima bilo nešto više od prijateljstva, Neda je rekla:

“Ne. On je znatno mlađi od mene. Da li se nekome sviđam više nego što je to normalno, to nije pitanje za mene. Za mene je svakako kompliment. Ali, ponavljam, Toni je mlađi od mene i savršen je par sa Draganom. Njih dvoje imaju skladan brak i svaka druga priča je besmislena”, poručila je Neda Ukraden.

Izvor: hellomagazin.rs