Ovo niko nije očekivao, sve je ostavio bez teksta: Mirko Šijan se oglasio povodom izjave Ace Lukasa o predstavniku Srbije na Evrovoziji

|

Sin pevačice Goce Božinovske, Mirko Šijan, ne oglašava se često na temu trenutno aktuelnih dešavanja sa estrade ili van nje, ali sada je kao i mnogi drugi prokomentarisao izbor “Pesme za Evroviziju”.

On je na svom Instagram profilu podelio snimak Ace Lukasa, u kome je pričao svoje mišljenje o ovogodišnjem predstavniku na Evrosongu, te je tako otkrio kakav stav ima povodom ove teme.

Šijan je Lukasovu objavu podržao emotikonima lajka, te je indirektno ukazao da se slaže sa njegovim rečima.

Inače, pevač Aca Lukas je za domaće medije prokomentarisao pesmu “Samo mi se spava” i našeg predstavnika Luku Bleka, koji će predstavljati Srbiju u Liverpulu.

– Pesma? Odvratna je. Sve je odvratno. Svaka čast tom dečku, dečko je l’?! Mislim… Sva sreća pa ih šaljemo na Evroviziju jer je to festival za takve stvari. To nije muzika definitivno. To su satanistički, sodomski performansi, ne znam šta drugo. Mislim možda on dečko i lepo peva ja to nisam čuo jer on spava zapravo je l’? – rekao je Aca za “Blic”.

Izvor: kurir.rs