Ovo je Sanjino pravo lice, sa sve peškirom na glavi: Voditeljka je bez šminke potpuno drugačija žena

|

Voditeljka Pinka Sanja Marinković godinama je jedno od najpoznatijih TV lica, a u vrlo retko imamo prilike da vidimo kako ona izgleda kada se ugase reflektori.

Iako je u većini slučajeva javnost može videti doteranu, sa scenskom šminkom i u elegantnim haljinama u kojima vodi emisiju, Sanja povremeno na svojim društvenim mrežama pokaže da nije sve onako kako izgleda na ekranu.

Marinkovićeva je tako jednom prilikom objavila fotografiju iz šminkernice televizije Kurir i pokazala kako njeno lice izgleda pre nego što je srede profesionalci.

Sanja je svojevremeno podelila snimak sa peškirom na glavi, a pratioci su takođe imali prilike da vide kako izgleda pre nego što se dotera.

Voditeljka je na početku karijere radila kao novinar informativnog programa, a na RTS- u je vodila jutarnji program.

“Radila sam u informativi, vodila sam vesti u jutarnjem programu, a kasnije sam radila reportaže jutarnjeg programa, a onda sam i vodila jutarnji program jedno četiri, pet godina. Kada je došlo do smene vlasti i kada sam ja bila voditelj počeli su mnogo toga da mi zameraju. Najviše da se mnogo smejem u jutarnjem programu, jer tadašnji urednici su smatrali da jutarnji program nacionalne televizije mora da vodi neko ko je ozbiljan, ko nema taj osmeh kad se upali crvena lampica. To im je smetalo. Smetale su im i moje godine, to što sam mlada, moj obim grudi, moj dekolte… Svašta im je smetalo i videla sam da to više nije dovoljno dobra atmosfera za mene”, ispričala je Sanja nedavno za Blic.

Izvor: espreso.co.rs