Planirali venčanje pa je izbacio iz stana zbog 22 godine mlađe: Veza glumice sa Oliverom Mandićem prekinuta je preko noći

|

Veza Katarine Radivojević i Olivera Mandića trajala je punu deceniju. Glumica i kantautor sve to vreme živeli su pod istim krovom, a njihovi prijatelji očekivali su da će ih svakog časa obavestiti o venčanju.

Nažalost, scenario je bio potpuno drugačiji – na ivici skandala. Spekuliše se da je jednu od tada najlepših žena domaće javne scene ostavio preko noći.

Zamolio ju je da već ujutru napusti njegov stan i odnese svoje stvari, a sve zato što se zaljubio u 22 godine mlađu Maju Kozlicu, koju je kasnije i oženio.

Veza Katarine Radivojević i Olivera Mandića za muzičara je prekinuta preko noći i istog trenutka je postala prošlost. Sa Majom, jednom od direktorki Beogradskog sajma, dobio je ćerku, te nije krio da uživa u porodičnom skladu i miru.

S druge strane, Katarina Radivojević dugo nije uspevala da pronađe mir, a onda je sreću potražila u inostranstvu gde danas živi i radi. Nakon raskida veze sa Oliverom o Katarininim novim emotivnim izborima nije se mnogo znalo, što je situacija i dan-danas. Svi se pitaju da li je muzičara sa kojim je provela najlepše godine ikada prebolela.

Izvor: story.rs