Ovo je Samira od koje se Dženan razvodi posle 25 godina braka: Vrlo je cenjena i radi ozbiljan posao

|

Samira Lončarević oglasila se za Telegraf nakon što je osvanula vest da se posle 25 godina braka razvodi od supruga Dženana Lončarevića, na njegovu inicijativu.

Posle informacije da Ločarević već godinama živi sa drugom ženom u Beogradu, ekipa Telegrafa stupila je u kontakt sa njegovom, još uvek zakonitom suprugom. Na pitanje da li je istina da se razvode, Semira nam je odgovorila:

“Da, istina je da se razvodimo”, kratko je potvrdila Samira Lončarević.

Kako je u daljem razgovoru istakla, ona je zaposlena u sudu u kojem je pokrenut proces, ali ne zna kada će okončanje razvoda da se desi, jer poštuje zakon i ne traži ništa pre reda.

“Jedino tražim da se poštuje zakon u svemu ovome, ja ne tražim ništa. Ipak sam radnik tog suda, vodim krivičnu pisarnicu i znam kako sve ide. Trazim da se zakažu predmeti koji su pre mene, ako su hitni pa moj. Da li će da bude sutra, prekosutra ili za mesec dana, samo da ide po zakonu”, navodi Samira.

Takođe, Samira je potvrdila informaciju da Dženan na sve načine pokušava da ubrza proes razvoda.

“On i njegov pravni tim sada urgiraju sa svih strana da se to ubrza”, zaključila je još uvek zakonita supruga Dženana Lončarevića.

Inače, Samira je vrlo poštovana i cenjena u svom gradu, u Prijepolju, gde živi. Iako su četvrt veka u braku, javnost Samiru upoznaje tek sada kad se razvode. I ranije se govorilo da Dženan živi dvostruki život, ali pevač se nikada nije osvrtao na tračeve.

Izvor: telegraf.rs