“Ne zovi me, nisam više tvoj”: Najnoviji potez Tonija Bijelića zbunio javnost – Molio Draganu za pomirenje, pa nastao obrt (FOTO)

|

Uskoro će biti mesec dana od trenutka kada je Dragana Mirković saopštila da je podnela zahtev za razvod braka od Tonija Bijelića, o njima ne prestaje da se priča i piše.

Nizale su se teorije o navodnoj prevari Tonija Bijelića, o podeli milionske imovine, ali i o tome na čijij su strani njihova deca Marko i Manuela, ali i estrada. Mnoge Draganine kolege pružile su joj podršku u najtežem životnom periodu.

I dok se pričama i nagađanjima ne nazire kraj, život se nastavlja. Dragana je objavila novi duet sa hrvatskim kolegom, dok Toni, sa druge strane, nastavlja da vodi svoj biznis, ali se za razliku od supruge više eksponira na društvenim mrežama.

Još uvek zvanični Draganin suprug nedavno je prilično iznenadio javnost nesvakidašnjim potezom. Naime, on je objavio fotografiju na kojoj je u društvu Jašara Ahmedovskog i ništa tu ne bi bilo čudno da uz sliku nije dodao i duetsku pesmu koju pomenuti pevač izvodi sa Snežanom Đurišić.

U pitanju je numera “Ne zovime, nisam više tvoj”, a mnogi su Tonijev potez protumačili kao provociranje Dragane Mirković. Pročitajte reči pesme, pa prosudite sami:

Inače, nešto ranije, Toni je objavljivao slike iz dvorca, a izvor blizak paru tvrdi da je tada pokušao da izgladi situaciju sa Draganom, te da je ubedi da povuče zahtev za razvod braka. Navodno, ona za to nije htela ni da čuje, jer se dugo borila za brak, a kada je videla da je sve uzalud, presekla je i neće menjati svoju odluku.

Izvor: hellomagazin.rs