Ovo je devojka koja je na smrt izbola teču u Novom Sadu – Komšije otkrivaju detalje: “Kuća im je kao iz horor filmova”

|

Komšije devojke O. Š. (18), koja je sinoć uhapšena zbog sumnje da je na smrt nožem izbola svog teču (30), kažu da se radi o problematičnoj porodici. Tinejdžerka je, kako se sumnja, svog rođaka ubila na porodičnom slavlju.

“Preko deset ljudi, nisam sigurna da li su svi iz iste porodice, doselilo se ovde u jednu kuću koja je dugo bila napuštena u centru Novog Sada. Mi se zaista svi trudimo da tu kuću zaobilazimo u širokom luku, izgleda kao iz horor filma, kad smo čuli šta se desilo odmah smo znali i koja je kuća i koja porodica. To je strašno!”, ispričala je jedna komšinica.

Kako komšije dalje navode, oni ne znaju da li je ranije prijavljivano nasilje u porodici, ali su često iz te kuće čuli galamu.

“Znam da su problematični, ali ne znam da li je bilo porodičnog nasilja ranije, a ne bih da pretpostavljam tako nešto. Kakva god da je situacija niko ne treba da trpi torturu. Nadamo se samo da će se nešto po ovom pitanju preduzeti”, rekla je komšinica.

Kada je policija došla, okupljeni su ubistvo pokušali da predstave kao samoubistvo, a devojka je pokušala da se sakrije, ali je brzo pronađena. Uviđaj je izvršen, a detalji smrti muškarca biće poznati naknadno. Prema dosadašnjim informacijama na telu muškarca uočena je ubodna rana na stomaku, naneta oštrim predmetom.

Izvor: mondo.rs