Ovo je bivši muž Nine Badrić: Moćni milioner nakon razvoda opet stao na ludi kamen sa lepoticom iz Hrvatske (FOTO)

|

Mediji u Hrvatskoj prenosili su da je poznata pop pevačica Nina Bradrić bila je udata za milionera, Bernarda Krasnića. Ali, ovaj brak nažalost nije uspeo, uprkos, njihovoj velikoj ljubavi. I dok Nina za sada nema nikog, Bernard se veoma brzo skrasio pored Latice Ivanišević za koju kažu da je neverovatna lepotica.

Inače, pevačica je sa Krasnićem bila u vezi 12 godina, a 2003. su se verili u Dubrovniku, pa stupili u brak, a onda se razišli i svako je život nastavio svojim putem.

Bajkovito venčanje održano je pred 180 zvanica, a Nina je bila prelepa u venčanici jednog skupocenog brenda. Pošto je bila luda od ljubavi, nije ni slutila da će ljubavi, nakon samo tri godine doći kraj, pisali su mediji.

“Odavno je razvod iza mene, tako da je to za mene daleka prošlost”, pričala je Nina za hrvatske medije, a onda i rekla da ipak veruje u nove ljubavi.

– Verujem u susret dvoje ljudi, u susret nekih srodnih duša. Moram priznati da ja to do sada nisam doživela, nikakav susret koji bi mene promenio, znala bih da je to taj. Nešto što bi mi bilo konačno, što samo znači da ću ga doživeti. Ja se tome radujem, pa makar i sa sedamdeset – rekla je svojevremeno Nina.

Biznismen se sa drugom ženom Laticom venčao 2015. godine, a sada imaju i dvoje dece.

Izvor: sd.rs