Ovi znakovi uskoro će “plivati” u parama: Poznato i kome se na proleće menja emotivni status

|

Numerološkinja Gordana Dragišić objavila je svoje prognoze za proleće. Ona je otkrila koje znakove čeka boljitak na finansijskom planu, a kome će se posrećiti u ljubavi.

„Ovo proleće biće u jednom jako lepom periodu, a to je Venera. Kad krene proleće, imamo i Jupiter i Veneru što je jako dobro. To donosi jako lepu energiju, tako da će svim znacima biti jako zanimljivo ovo godišnje doba. Svi me pitaju da li će se zaljubiti, da li će krenuti posao“, ispričala je Gordana i otkrila šta koga čeka na proleće.

„Moram da kažem da će proleće biti jako zanimljivo za Strelčeve, Škorpije, Vage, Vodolije i čak za one koji su rođeni u znaku Blizanaca. To je jako dobar i odličan period za njihov posao, karijeru i nešto što su jako dugo čekali. To je period realizacije“, objasnila je numerološkinja.

Takođe, Gordana je upozorila i znake koji bi trebalo da uštede.

„Iskreno ću reći da znaci Ovan i Ribe, bez obzira što je ovo njihov period, treba da povedu računa o finansijama, o rasipanju jer će oni biti skloni tome o ovom periodu. Ovo je takođe loš period za ljubav, ali Ovnovima dolazi dobar period od juna meseca. Tada će biti veselja, sreće, a oni koji žele da se ožene ili udaju, to će se dogoditi u narednih godinu dana“, napomenula je Gordana.

Izvor: alo.rs